Wilt u eens heel wat anders dan een (bruids)taart of cupcakes? Denk dan eens aan een sweet table.

Een sweet table is een tafel vol met lekkernijen en helemaal gedecoreerd in uw thema. Meestal staan er alleen zoete lekkernijen op de tafel. Maar hier kunnen wij uiteraard altijd hartige aan toevoegen.

 

Op een Sweet Table staan meestal 3 hapjes per persoon. Maar meer of minder is uiteraard ook mogelijk. Dit kunnen we samen bepalen. Ook deze bezorgen wij op uw bruiloft en zetten hem helemaal klaar (25 km buiten Hoogerheide). U dient zelf alleen maar voor een tafel te zorgen, de rest nemen wij mee! Wanneer u de tafel niet gedecoreerd wenst kunt u ook alle hapjes bij ons afhalen en zelf uw Sweet Table creëren. 

 

Wanneer u een Sweet Table voor bijvoorbeeld 50 personen wilt betekend dit niet dat u maar 3 hapjes kunt kiezen. U kiest alle hapjes die u lekker lijken en wij maken daar een mooie verdeling van en zorgen dat u dan in totaal 150 hapjes heeft.

 

De prijs van een Sweet Table is afhankelijk van de gewenste decoraties en lekkernijen die u wenst. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen. Dit is uiteraard inclusief bezorging en klaarzetten (dit kan vanaf 25 personen) op uw bruiloft!

 

U kunt kiezen uit alle hapjes die u maar wenst, wij maken ze speciaal voor u, we hebben hiervoor geen standaard assortiment. Ter inspiratie kunt u tussen onze High Tea menu's kijken. Wij bespreken met u welke hapjes u wilt en decoreren ze in uw gewenste thema.