Meer foto's ziet u onderaan deze pagina!  Voordat u alle informatie leest bent u natuurlijk meteen benieuwd, wat kost zoiets? In de meeste gevallen is dat;

- Bruidstaart €2; - €7; p.p.

- Cupcakes €1,50 - €2,50 p.s.


Allereerst; gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

 

Wat leuk dat jullie op onze website terecht zijn gekomen en geïnteresseerd zijn om bij ons een bruidstaart, cupcakes en/of sweet table te bestellen!

Op het gebied van bruidstaarten is óntzettend veel mogelijk. 
Hoe wij te werk gaan bij het bestellen van bruidstaarten en/of cupcakes;
U kunt ons een mailtje sturen (of vul onderaan deze pagina het contactformulier in) met het gewenste aantal personen en de datum van jullie bruiloft. Wij bezorgen bruidstaarten op alle locaties in Hoogerheide, Woensdrecht, Ossendrecht, Putte, Huijbergen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Wouw, Wouwse Plantage en Rilland of een ander dorp of stad (ook Belgie!) met een maximum van 25 km buiten Hoogerheide . Als u direct aangeeft waar en hoelaat de bruidstaart / cupcakes klaar zullen moeten staan kijken wij of dit nog mogelijk is in onze planning. Uiteraard is het ook mogelijk om de bruidstaart af te (laten) halen voor alle plaatsen daar buiten. Hier wordt ook veelvuldig gebruik van gemaakt! 
Als u al weet wat voor soort bruidstaart / cupcakes u wilt raden wij aan hier meteen voorbeelden van mee te sturen of mee te nemen wanneer u een afspraak heeft bij ons.  U kunt het natuurlijk ook in woorden uitleggen maar foto's geven meestal een beter beeld. Wij kunnen u dan direct de exacte prijs en alle daarbij behorende mogelijkheden geven. Wij maken de taarten van de foto's nooit exact na. Wij voegen alle taarten samen tot jullie droomtaart en/of gebruiken de foto's ter inspiratie voor jullie taart.

 

 

De taart!
Voor het uiterlijk van de bruidstaart zijn erg veel mogelijkheden. Het 'standaard' is een fondant bekleding. Maar de laatste jaren is het erg hip om op een bruiloft een naked cake of crème taart te serveren. Dit is natuurlijk een goede optie wanneer u fondant niet zo lekker vind. Dit is vaak in combinatie met vers fruit of verse bloemen het allermooiste.
Behalve fondant, crème of een naked cake kunnen we ook allerlei soorten chocolade of koekjes om de taart heen maken! Wees lekker origineel! 
Nadat we het uiterlijk van de bruidstaart / cupcakes hebben bekeken komen we bij de binnenkant. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk! In een bruidstaart kunnen ontzettend veel vullingen. Wij snappen dat dit erg lastig kiezen is! Daarom is het mogelijk om vooraf bij ons een proeverij af te halen. U kunt dan op uw gemak thuis alles proeven en combineren tot u voor uw gevoel bij de juiste vulling bent uitgekomen. U krijgt dan een ongevuld taartje met een scala aan vullingen. Hieronder ziet u onze standaard vullingen;

- Botercrème 

- Aardbeiencrème 

- Banaancrème 

- Karamelcrème 

- Chocoladecrème 

- Abrikozencrème

- Banketbakkersroom 

- Slagroom 

- Kersenroom 

- Aardbeienroom 

- Frambozenroom 

- Banaanroom 

- Karamelroom 

- Chocoladeroom 

- Abrikozenroom 

- Aardbeienjam 

- Abrikozenjam 

- Frambozenjam 

- Kersenjam 

- Lemon curd 

 

 

Voor een proeverij met deze vullingen vragen wij €15;  
Maar uiteraard is er veel meer mogelijk! Denk hierbij aan; vers fruit, bastogne, oreo
chocolade brokken, champagne etc. etc.  Indien jullie ook andere vullingen dan het standaard rijtje willen vragen wij €25; voor de proeverij. Jullie mogen dan zelf alle extra vullingen uitkiezen. Maar let op; deze proeverijen bieden we maar een aantal keer per jaar aan (met name voorjaar) dus indien dit gewenst is gelieve dit tijdig aan te geven dan zetten we jullie op de lijst! 

Contactformulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Omdat iedere taart zorgvuldig is samengesteld met de klant maken wij geen enkele taart exact hetzelfde!! Wij gebruiken uw gestuurde foto's als inspiratie voor uw taart!