Bij het plaatsen van een bestelling bent u verplicht het overeengekomen bedrag contant of per pin te betalen bij het afhalen. Wanneer om welke reden dan ook een betaling uitblijft zijn wij genoodzaakt een incasso bureau in te schakelen. 

 

De prijzen kunnen afwijken, afhankelijk van uw wensen. 

De prijzen genoemd door ons op moment van bestellen zijn bindend. Bij tussentijdse prijsverhogingen (tussen bestellen en besteldatum) zijn deze uiteraard niet van invloed. 

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Soms zijn wij genoodzaakt een kleine wijziging in een menu te maken. Bijvoorbeeld omdat een van de nodige ingrediënten niet verkrijgbaar is op het moment dat wij de inkoop voor uw bestelling doen. De prijs zal hierbij nooit in uw nadeel veranderen. 

 

Een bestelling via de mail is pas definitief zodra u een bevestiging/reactie heeft ontvangen. 

 

 

Ten alle tijden behouden wij het recht om een opdracht te annuleren wegens ziekte of zwaarwegende privé omstandigheden. 

Mocht dit voorkomen vervalt uw betalingsplicht. 

 

 

Gratis annuleringsmogelijkheid voor de gehele of een deel van de bestelling:

 

Feestdag bestelling: de annuleringstermijn word aangegeven op de desbetreffende pagina

 

Bruidstaart; divers, zie uitleg onderstaand 

 

Taart; 10 dagen vooraf, bij bijzonderheden als speciale taarttoppers kan dit afwijken

 

High Tea t/m 15 personen: 4 dagen vooraf

High Tea boven de 15 personen: 5 dagen vooraf

Alle overige bestellingen: 10 dagen vooraf

 

 

Vraagt u later dan deze dagen om een annulering/wijziging dan zullen wij helaas afhankelijk van uw bestelling een bedrag in rekening moeten brengen. LET OP: wij maken geen uitzonderingen op annuleringsmogelijkheden. Heeft u twijfel of uw bestelling door kan gaan? Vertel dit dan tijdens het bestellen zodat we in overleg kijken naar de mogelijkheden. Annuleren /wijzigen omtrent de corona maatregelen is dan ook niet meer mogelijk na de normale annuleringstermijn. 

 

  

Een wijziging plaatsen voor een bruidstaart is soms niet mogelijk. Dit omdat wij voor bruidstaarten al vroeg beginnen met het inkopen van de materialen voor ingewikkelde decoraties die normale taarten niet bevatten. Voor het annuleren of wijzigen van een bruidstaart kunt u contact opnemen voor uw mogelijkheden. Het bedrag dat wij in rekening zullen moeten brengen zal daarom ook per bestelling verschillen.

 

 

 

Bij het ophalen van uw bestelling is het transport voor eigen risico. Wij zorgen ervoor dat u product verpakt zit in gebaksdozen. Fondant taarten pakken wij in op een plankje zodat ze een stevige ondergrond hebben. Bij het afhalen gaat u automatisch akkoord met het meegegeven product. Wanneer bij thuiskomst het product qua uiterlijk niet naar wens blijkt te zijn zijn wij niet meer aansprakelijk hiervoor (bijvoorbeeld bij het ophalen van een bestelling voor iemand anders).