Bestellen kan op de volgende manieren:

Via ons contactformulier contactformulier

Door te bellen of whatsappen naar 06-23006762

Door te mailen naar info@highteapiehoogerheide.nl

Of door een prive berichtje te sturen naar onze Facebook pagina. 

LET OP: hartige hapjes dienen opgewarmd te worden, heeft u deze mogelijkheid niet? Laat dit dan weten bij het plaatsen van de bestelling, dan vervangen wij deze hapjes.

Vermeld bij uw reservering altijd het volgende:

- gewenst menu

- aantal personen en of u wel/niet 1 huishouden vormt

- telefoonnummer en adresgegevens

 

Indien u en/of iemand uit uw huishouden klachten heeft zoals benauwdheid of hoesten kunnen wij u helaas niet binnenlaten in ons restaurant. Wij verzoeken u dan ook dit tijdig te melden. Wanneer u bij aankomst of bij melding na 10:00 uur dezelfde dag toch klachten blijkt te hebben dient het voor u klaargemaakte menu wel betaald te worden en krijgt u het mee naar huis. 

 

Bij aankomst dient u uw handen te desinfecteren. Wij vragen u vriendelijk te wachten tot u naar uw tafel verwezen word. U mag GEEN meubilair verplaatsen dan wel onnodig aan te raken. Na elke gast maken wij de tafels en stoelen schoon. 

 

De afstandsregel van 1,5 meter dient ten alle tijden tussen u, ons en de andere gasten gehandhaafd te worden. Wij zullen dan ook serveren vanaf gepaste afstand. Wanneer u maar met 2 personen komt hoeft u van elkaar geen 1,5 meter afstand van te houden. Ook een uitzondering hierop is uw eigen gezin. 

Naast alle reguliere menu’s hebben we momenteel ook nog een Afhaal & Restaurant actie. Deze staan op de onderstaande flyers. Vermeld bij het bestellen / reserveren dat het om de Actie menu's gaat,