Meer foto's ziet u onderaan deze pagina!  Voordat u alle informatie leest bent u natuurlijk meteen benieuwd, wat kost zoiets? Simpel! Namelijk;

- Bruidstaart €2; - €5; p.p.

- Cupcakes €1,25 - €2,50 p.p.

- Sweet Table €3; - €7; p.p.

Allereerst; gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

 

Wat leuk dat jullie op onze website terecht zijn gekomen en geïnteresseerd zijn om bij ons een bruidstaart, cupcakes en/of sweet table te bestellen!

Op het gebied van bruidstaarten is óntzettend veel mogelijk. 
Hoe wij te werk gaan bij het bestellen van bruidstaarten en/of cupcakes;
U kunt ons een mailtje sturen (of vul onderaan deze pagina het contactformulier in) met het gewenste aantal personen en de datum van jullie bruiloft. Wij bezorgen bruidstaarten op alle locaties in Hoogerheide, Woensdrecht, Ossendrecht, Putte, Huijbergen, Bergen op Zoom, Roosendaal, Wouw, Wouwse Plantage en Rilland of een ander dorp of een stad (ook Belgie!) met een maximum van 25 km buiten Hoogerheide . Als u direct aangeeft waar en hoelaat de bruidstaart / cupcakes klaar zullen moeten staan kijken wij of dit nog mogelijk is in onze planning. Uiteraard is het ook mogelijk om de bruidstaart af te (laten) halen voor alle plaatsen daar buiten. Hier wordt ook veelvuldig gebruik van gemaakt! 
Als u al weet wat voor soort bruidstaart / cupcakes u wilt raden wij aan hier meteen voorbeelden van mee te sturen of mee te nemen wanneer u een afspraak heeft bij ons.  U kunt het natuurlijk ook in woorden uitleggen maar foto's geven meestal een beter beeld. Wij kunnen u dan direct de exacte prijs en alle daarbij behorende mogelijkheden geven. Wij maken de taarten van de foto's nooit exact na. Wij voegen alle taarten samen tot jullie droomtaart en/of gebruiken de foto's ter inspiratie voor jullie taart.

 

 

De taart!
Voor het uiterlijk van de bruidstaart zijn erg veel mogelijkheden. Het 'standaard' is een fondant bekleding. Maar de laatste jaren is het erg hip om op een bruiloft een naked cake of crème taart te serveren. Dit is natuurlijk een goede optie wanneer u fondant niet zo lekker vind. Dit is vaak in combinatie met vers fruit of verse bloemen het allermooiste.
Behalve fondant, crème of een naked cake kunnen we ook allerlei soorten chocolade of koekjes om de taart heen maken! Wees lekker origineel! Wilt u geen bruidstaart? Maar wel een onwijs leuk toetje? Denk dan eens aan een ijs bruidstaart. Deze hebben wij al meerdere malen mogen maken en hebben exact hetzelfde uiterlijk als een gewone bruidstaart. Enkel de binnenkant is anders.
Nadat we het uiterlijk van de bruidstaart / cupcakes hebben bekeken komen we bij de binnenkant. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk! In een bruidstaart kunnen ontzettend veel vullingen. Wij snappen dat dit erg lastig kiezen is! Daarom is het mogelijk om vooraf bij ons een proeverij af te halen. U kunt dan op u gemak thuis alles proeven en combineren tot u voor uw gevoel bij de juiste vulling bent uitgekomen! U krijgt dan een ongevuld taartje met een scala aan vullingen. Hieronder ziet u onze standaard vullingen;

- Botercrème 

- Aardbeiencrème 

- Banaancrème 

- Karamelcrème 

- Chocoladecrème 

- Abrikozencrème

- Banketbakkersroom 

- Slagroom 

- Kersenroom 

- Aardbeienroom 

- Frambozenroom 

- Banaanroom 

- Karamelroom 

- Chocoladeroom 

- Abrikozenroom 

- Aardbeienjam 

- Abrikozenjam 

- Frambozenjam 

- Kersenjam 

- Lemon curd 

 

 

Voor een proeverij met deze vullingen vragen wij €15;  
Maar uiteraard is er veel meer mogelijk! Denk hierbij aan; vers fruit, bastogne, oreo
chocolade brokken, champagne etc. etc.  Indien jullie ook andere vullingen dan het standaard rijtje willen vragen wij €25; voor de proeverij.

 

Wilt u eens heel wat anders dan een bruidstaart of cupcakes? Denk dan eens aan een sweet table.

Een sweet table is een tafel vol met lekkernijen en helemaal gedecoreerd in uw thema. Meestal staan er alleen zoete lekkernijen op de tafel. Maar hier kunnen wij uiteraard altijd hartige aan toevoegen.

 

Op een Sweet Table staan meestal 5 hapjes per persoon. Maar meer of minder is uiteraard ook mogelijk. Dit kunnen we samen bepalen. Ook deze bezorgen wij op uw bruiloft en zetten hem helemaal klaar. U dient zelf alleen maar voor een tafel te zorgen, de rest nemen wij mee!

 

Wanneer u een Sweet Table voor bijvoorbeeld 50 personen wilt betekend dit niet dat u maar 5 hapjes kunt kiezen. U kiest alle hapjes die u lekker lijken en wij maken daar een mooie verdeling van en zorgen dat u dan in totaal 250 hapjes heeft.

 

De prijs van een Sweet Table is afhankelijk van de gewenste decoraties en lekkernijen die u wenst. Hiervoor kunt u vrijblijvend contact opnemen. De prijs is afhankelijk van uw keuze qua hapjes en gewenste decoratie. Dit is uiteraard inclusief bezorging en klaarzetten (dit kan vanaf 25 personen) op uw bruiloft!

 

Hieronder staan alle hapjes waaruit u een keus kunt maken. Wij decoreren de hapjes in uw thema!

 

Standaard vullen wij de Sweet Table's aan met potten snoep en popcorn.

Indien er veel kinderen komen is het mogelijk een kleine tafel naast de grote te zetten. Hierop maken wij een Kinder Sweet Table!

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uiteraard zijn er nog veel meer hapjes, dit is slechts een selectie om jullie een idee te geven!  

 

 

Zoet; 

 

Scone met jam, lemon curd & clotted cream 

 

Vanille cupcake met topping 

Chocolade cupcake met topping 

Red Velvet cupcake met topping 

Stroopwafel cupcake met topping 

Confetti cupcake 

 

Mini muffin 

Mini appel kaneel muffin 

 

Frambozen cheesecake 

Banaan - chocolade cheesecake punt 

Karamel brownie cheesecake 

 

Aardbeien bombe 

Aardbei - rabarber cake 

 

Brownie 

Worteltaart 

Petit four 

Gedecoreerde mini donut 

Macaron 

Spekspies 

 

Chocoladebroodje 

Belgische bonbon 

 

 

Hartig;

 

Saucijzenbroodje 

 

Aardappelomelet 

Tomaten focaccia 

Mini pizza 

 

Quiche Lorraine 

Quiche brie - spinazie 

Quiche spek - prei 

 

 

Wraprolletje kipfilet 

 

Sandwich brie 

Sandwich kipfilet 

 

Hard broodje eiersalade 

Hard broodje kipkerrie salade 

Hard broodje brie 

Hard broodje satésalade 

 

 

 

Contactformulier:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Omdat iedere taart zorgvuldig is samengesteld met de klant maken wij geen enkele taart exact hetzelfde!! Wij gebruiken uw gestuurde foto's als inspiratie voor uw taart!